Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Seizoen 2, (DVD)

€ 19,49
Inclusief btw
Groen, Hendrik, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 19 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 19 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,95.

Hendrik Groen heeft een jaar lang geen pen aangeraakt. Uitgeschreven was hij, na de dood van z’n geliefde Eefje. Het beetje glans dat Omanido nog aan het leven gaf, verdween nadat zij uit het leven weggleed. Maar wanneer Hendrik Eefjes oude computer krijgt, besluit hij de draad weer op te pakken. Hendrik begint weer te schrijven. Wachten op de dood kan altijd nog! En samen met Evert, Edward, Graeme, Ria, Antoine en Grietje besluit Hendrik ook z’n rebellenclub Omanido nieuw leven in te blazen. Dit is hard nodig, want Stelwagen lijkt nogal wat plannen te hebben met het verzorgingstehuis???
De Omanido’s richten een bewonerscommissie op, maken nieuwe vrienden, plannen mooie uitjes, maken weer veel trammelant én gaan eindelijk op dat wijnreisje naar Frankrijk. Een reis die Eefje al helemaal had gepland??? Hendrik en zijn Omanido’s zijn terug, en hoe! Zolang er leven is, gaan zij door.
PX8711983970755

Productspecificaties

Acteur
(37)
Andre Van Duin,   Coby Timp,   Kees Hulst,   Rob van de Meeberg,   Rosa Reuten  
Genre
(10)
Movie Fiction Tv Serie Humor  
Label
(14)
JUST ENTERTAINMENT  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
29/01/2020
Taal
(39)
Nederlands  
Beeldformaat
(43)
16:9  
Speelduur
(42)
360
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 2.0 ST  
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Dvdgebied
(44)
2  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <9
Nieuw product