Roy Donders stylist van het zuiden - Seizoen 1 & 2, (DVD)

€ 28,79
Inclusief btw
TV SERIES, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 28 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 28 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,40.

Nederlandse realityserie waarin de Tilburgse Roy Donders, dé stylist voor vrouwen uit volksbuurten en van woonwagenkampen, een blik gunt in zijn eigen wereld die aan elkaar hangt van glitters, steentjes en pailletten. Roy heeft een eigen kledingwinkel annex kapsalon in de beruchte Tilburgse volkswijk Broekhoven. Vrouwen uit het hele land komen hiernaartoe voor een nieuwe look.

Roy Donders: Meer dan Stylist van het Zuiden
Met de lancering van zijn eigen huispakkenlijn en het immense succes daarvan is Roy’s droom uitgekomen. Hij geniet van zijn nieuwe leven, maar ontdekt ook de keerzijde van de roem. Door zijn succes moet Roy op zoek naar een groter winkelpand, natuurlijk met hulp van zijn familie. Daarnaast is zus Rian is geïnspireerd geraakt door haar fashionable broertje en ze besluit haar kinderkledinglijn uit te breiden. Naast alle drukte heeft Roy nog een andere grote passie: zingen. Lukt het hem om zijn zangcarri??re van de grond krijgen?
PX8717662569616

Productspecificaties

Genre
(10)
Movie Fiction Tv Serie Humor  
Label
(14)
SOURCE 1 MEDIA  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
02/01/2015
Taal
(39)
Nederlands  
Speelduur
(42)
675
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 2.0 ST  
Dvdgebied
(44)
2  
Leeftijd
(55)
Alle leeftijden
Nieuw product