Wordt vervolgd - Het beste van, (DVD)

€ 5,59
Inclusief btw
TV SERIES, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 5 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 5 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,25.

Eindelijk is het legendarische familieprogramma WORDT VERVOLGD uitgebracht in een schitterende 3 DVD box!

Miljoenen Nederlanders tussen de 25 en de 45 jaar koesteren dierbare herinneringen aan dit strip- en tekenfilmprogramma, dat zeventien jaar onafgebroken op de buis is geweest. Wordt Vervolgd is dan ook één van de meest populaire televisieprogramma’s uit de jaren tachtig.

De DVD’s zijn een kroniek gevuld met herinneringen en vele hoogtepunten van het programma Wordt Vervolgd met haar vrolijk gestrikte presentator Han Peekel. Onvergetelijke tekenfilms en interviews met grote striptekenaars zoals Uderzo, Franquin, Willy vanderSteen, Marten Toonder, Morris, Möbius, Cauvin, Peyo, Martin Lodewijk, Don Lawrence, Robert van der Kroft, Hanco Kolk, Marc Sleen, Piet Wijn, Jan Kruis, Dick Matena, Paul Geerts, Tibet, Lambil, Hans Kresse, Henk Kuipers, Bob de Moor, Peter de Smet, Gerrit de Jager en vele anderen schitteren op deze unieke DVD’s.

Sterren zoals Arnold Schwarzenegger, de Dolly Dots, André Hazes, Danny de Munk, Herman van Veen, Urbanus, Circus Custers, Frank Boeijen, Miss Piggy en vele anderen laten hun beste imitaties zien of spreken hun bewondering uit voor de show.

Naast de interviews herkent u misschien zichzelf! De box bevat ook een overzicht van de honderden kinderen die op de roemruchte clubdagen van de Wordt Vervolgd Club hun helden Donald Duck en Roadrunner nadeden tijdens de vele imitatiewedstrijden. “Ik ben twee jaar en ik doe Miep Miep Zoooeeefff na...” Weet u nog?

Het Beste van Wordt Vervolgd kietelt de herinneringspieren, toen televisie nog een “feelgood” gebeurtenis was voor het hele gezin.
PX8717662565601

Productspecificaties

Genre
(10)
Movie Fiction Tv Serie Humor  
Label
(14)
SOURCE 1 MEDIA  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
15/09/2011
Taal
(39)
Nederlands  
Speelduur
(42)
360
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 2.0 ST  
Beeldformaat
(43)
16:9  
Dvdgebied
(44)
2  
Leeftijd
(55)
Alle leeftijden
Nieuw product