DODERER, JOOP - LEGENDARISCHE KLUCH

€ 12,31
Inclusief btw
DVD, TV SERIES, DVDNL
Aantal

Dit artikel is op dit moment niet door ons leverbaar.

Zoek eventueel een andere titel, isbn of auteur/artiest op in de zoekbalk hierboven.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 12 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 12 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,60.

Het komisch talent van publiekslieveling Joop Doderer krijgt in deze kluchten solistisch en in teamverband alle ruimte. Met ls gevolg dat de lachsalvo’s bij zijn publiek niet van de lucht zijn. Als acteur beheerst hij ook dit moeilijke onderdeel van zijn vak en levert hij professioneel en schijnbaar moeiteloos zijn aandeel in de komische verwikkelingen met zijn collega hoofdrolspelers, waaronder Piet Bambergen, René van Vooren, Gerard Cox, Jules Rooyaards, Rudi Falkenhagen en Manfred de Graaf. In de negentiger jaren produceerde Sleeswijk Entertainment deze kluchten voor de zeer succesvolle televisie serie TROS AMUSEMENTS THEATER. De kluchten blijken nog steeds niets van hun amusementswaarde te hebben verloren.

Extra: In een Nederlandse versie van de wereldberoemde Engelse sketch “Dinner for one” speelt Joop Doderer de rol van butler voor een welgestelde dame. Het draait in de sketch om de 90ste verjaardag van Sophie. De butler wordt dronken omdat hij op verzoek van Sophie plaatsvervangend wordt ingezet als vervanger van haar vier inmiddels overleden vrienden, die altijd bij haar verjaardagsdiner aanwezig waren. De butler proost niet alleen met Sophie, maar drinkt de glazen ook steeds leeg. Naarmate het diner vordert en er meer en meer geproefd moet worden, wordt het correct uitvoeren van zijn taak problematisch, met alle hilarische gevolgen vandien. Vooral de kop van een decoratief op de vloer liggend tijgervel wordt voor hem een steeds groter obstakel. De Butler James is een klassieke staaltje van humor op zijn best!
PX8713053014352

Productspecificaties

Acteur
(37)
Joop Doderer  
Genre
(10)
Movie Fiction Tv Serie Humor  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
13/07/2012
Taal
(39)
Nederlands  
Leeftijd
(55)
Alle leeftijden
Nieuw product