F.C. de kampioenen - Seizoen 19, (DVD)

€ 11,69
Inclusief btw
DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 11 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 11 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,55.

F.C. De Kampioenen is nog steeds met straatlengtes voorsprong de populairste Vlaamse sitcom. De komische misverstanden in de kantine en daarbuiten zorgen voor hilarische momenten.

Het gaat niet goed met de Boma Vleesindustrie N.V. Maar dan maakt Boma kans op een deelname aan een handelsmissie naar Japan. Ook Fernand wil mee. Xavier besluit part-time te gaan werken wanneer zijn overste in de kazerne een algemeen bierverbod afkondigt. Pascale en Maurice beslissen om het cafe?? een avond te sluiten. Dat stuit op hevig protest van de Kampioenen. Marc heeft een nieuwe job als consultant en wordt tot ieders verbazing aangeworven door Grootjans. Marc’s unieke ideee??n zorgen ervoor dat de zaak van Grootjans draait als nooit tevoren. Paulientjes doopfeest wordt door Pascale georganiseerd. Zij wil er het grootste en het chicste feest van maken, maar Nero is incontinent, Bieke is razend en Doortje is stomdronken door relatieproblemen.
Boma krijgt van zijn zus Bertha het aanbod om een rendierenkwekerij in Canada te beheren. Boma wil toehappen maar dat is buiten de wil van de Kampioenen gerekend. Zij willen hem aan een vrouw helpen en starten de actie “worstenboer zoekt vrouw”. Na zijn ontmoeting met Goedele Decocq blijft Boma smoorverliefd achter. Hij is vast van plan haar hart te veroveren en doet er alles aan om in haar buurt te komen; dit tot grote ergernis van Goedele.

Kortom, Boma en zijn kampioenenploeg staan garant voor uren lachen, want KAMPIOEN ZIJN IS PLEZANT !!!
PX5407006500315

Productspecificaties

Acteur
(37)
Ann Tuts,   Herman Verbruggen,   Johny Voners,   Loes van den Heuvel,   Marijn Devalck,   Tuur De Weert  
Regisseur
(38)
Johan Gevers  
Genre
(10)
Movie Fiction Tv Serie Komedie  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
22/08/2019
Taal
(39)
Nederlands  
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Leeftijd
(55)
Alle leeftijden
Nieuw product