F.C. de kampioenen - Seizoen 21, (DVD)

€ 11,69
Inclusief btw
DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 11 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 11 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,55.

F.C. De Kampioenen is nog steeds met straatlengtes voorsprong de populairste Vlaamse sitcom. De komische misverstanden in de kantine en daarbuiten zorgen voor hilarische momenten.

In hun allerlaatste seizoen zijn de Kampioenen vreemd genoeg in een winning mood. Tot hun grote verbazing beginnen ze hun wedstrijden te winnen – zij het met waanzinnig veel geluk. Kunnen ze blijven winnen en hun grote droom waarmaken of steken de voetbalgoden weer stokken in de wielen?
En niet alleen op het veld worden dromen werkelijkheid. Ee??n van de Kampioenen besluit de stap te zetten en zijn grote liefde ten huwelijk te vragen. Carmen ziet haar levensdoel in vervulling gaan wanneer ze er eindelijk in slaagt om een heuse BV te worden, en te blijven! Of Xavier daar gelukkig mee is, is een andere zaak. Pascale blijft ondertussen dromen van haar kasteel. Blijft het bij een onbereikbare droom? Maurice lijkt in ieder geval niet gehaast om hem te laten uitkomen ...

Kortom, Boma en zijn kampioenenploeg staan garant voor uren lachen, want KAMPIOEN ZIJN IS PLEZANT !!!
PX5407006500339

Productspecificaties

Acteur
(37)
Ann Tuts,   Herman Verbruggen,   Johny Voners,   Loes van den Heuvel,   Marijn Devalck,   Tuur De Weert  
Regisseur
(38)
Johan Gevers  
Genre
(10)
Movie Fiction Tv Serie Komedie  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
22/08/2019
Taal
(39)
Nederlands  
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Leeftijd
(55)
Alle leeftijden
Nieuw product