F.C. de kampioenen - Seizoen 9, (DVD)

€ 11,69
Inclusief btw
DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 11 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 11 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,55.

F.C. De Kampioenen is nog steeds met straatlengtes voorsprong de populairste Vlaamse sitcom. De komische misverstanden in de kantine en daarbuiten zorgen voor hilarische momenten.

DDT vliegt de gevangenis in wegens fraude, zodat de garage leeg komt te staan. Xavier krijgt ongewenst bezoek: zijn bemoeizieke neef Bernard Theofiel Waterslaeghers, die op de koop toe een restaurant gaat beginnen... in de garage.
Pol wordt gekwetst en kan niet meer voetballen. Er wordt beslist dat hij de nieuwe trainer wordt. Voor Carmen, als echte “trainersvrouw”, is dit een regelrechte ramp. Wanneer Boma’s zus uit Australie� opduikt om via de Boma Vleesindustrie N.V., kangoeroevlees te verkopen over heel Europa, ontmoet zij BTW, die in haar de vrouw van zijn leven ziet. Om wat meer clie�nteel over de vloer te krijgen heeft BTW een diner, met als speciale gast Eddy Wally, georganiseerd. Wanneer Eddy niet komt opdagen, vraagt hij aan Xavier om in te springen als “charmezanger”.

Kortom, Boma en zijn kampioenenploeg staan garant voor uren lachen, want KAMPIOEN ZIJN IS PLEZANT !!!
PX5407006500216

Productspecificaties

Acteur
(37)
Ann Tuts,   Herman Verbruggen,   Johny Voners,   Loes van den Heuvel,   Marijn Devalck,   Tuur De Weert  
Regisseur
(38)
Stef Desmyter  
Genre
(10)
Movie Fiction Tv Serie Komedie  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
27/06/2019
Taal
(39)
Nederlands  
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Leeftijd
(55)
Alle leeftijden
Nieuw product