F.C. de kampioenen - Seizoen 11, (DVD)

€ 11,69
Inclusief btw
DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 11 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 11 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,55.

F.C. De Kampioenen is nog steeds met straatlengtes voorsprong de populairste Vlaamse sitcom. De komische misverstanden in de kantine en daarbuiten zorgen voor hilarische momenten.

Boma zit in de problemen. Zijn worstenvoorraad wordt op dioxine gecontroleerd. Pascale wordt 50 en dat gaat haar niet goed af. De dorpspastoor heeft Boma gevraagd om de kerststal te bevolken met mensen uit de ploeg. Zowel Carmen als Doortje voelen zich geroepen om de heilige maagd Maria uit te beelden. Pol heeft met zijn laatste spaarcenten een ticket gekocht voor de match Anderlecht-Barcelona achter de rug van Doortje om... en de huur is niet betaald! Het leven van Carmen en Xavier wordt danig overhoop gehaald wanneer Agnes, de moeder van Carmen, bij hen intrekt na een fikse ruzie met haar man. Marc moet op Billie passen. De poppen gaan pas goed aan het dansen wanneer Agnes smoorverliefd wordt op Boma en als Marc Billie kwijtraakt...

Kortom, Boma en zijn kampioenenploeg staan garant voor uren lachen, want KAMPIOEN ZIJN IS PLEZANT !!!
PX5407006500230

Productspecificaties

Acteur
(37)
Ann Tuts,   Herman Verbruggen,   Johny Voners,   Loes van den Heuvel,   Marijn Devalck,   Tuur De Weert  
Regisseur
(38)
Etienne Vervoort  
Genre
(10)
Movie Fiction Tv Serie Komedie  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
27/06/2019
Taal
(39)
Nederlands  
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Leeftijd
(55)
Alle leeftijden
Nieuw product