Little Britain - The complete collection, (DVD)

€ 34,84
Inclusief btw
DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 34 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 34 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,70.

‘Little Britain’ lijkt in eerste instantie vooral te draaien om platte humor, maar de sketches zitten slim in elkaar en leveren commentaar op de Britse samenleving, vaak minderheidsgroepen.

Het is moeilijk je een wereld voor te stellen zonder Vicky Pollard, Dafydd Thomas, Sebastian Love en travestiet Emily Howard. En het is nog moeilijker je die wereld voor te stellen zonder hun opmerkingen� Met bekende zinnetjes als ‘A’m a Lady’ tot ‘No, but yeah, but no’ en ‘I am the only gay in town’.

- Inclusief ‘Little Britain Abroad’: Little Britain reist naar het vasteland en we nemen een kijkje bij de favoriete personages uit het programma tijdens hun tochten.

- Inclusief ‘Little Britain Live’ (90 mins.): Na drie bekroonde televisieseries reisden Matt Lucas en David Walliams met ‘Little Britain’ de theaters langs. Tijdens deze grote comedy tour speelden ze meer dan 200 uitverkochte shows voor in totaal bijna een miljoen mensen.
PX5430000728386

Productspecificaties

Acteur
(37)
Anthony Head,   David Walliams,   Matt Lucas,   Paul Putner,   Tom Baker  
Genre
(10)
Movie Fiction Tv Serie Komedie  
Label
(14)
SONY PICTURES HOME ENT.  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
11/09/2019
Taal
(39)
Engels  
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <6
Nieuw product