FC de kampioenen - Seizoen 3, (DVD)

€ 12,31
Inclusief btw
(DVD), TV SERIES, DVDNL
Aantal

Dit artikel is op dit moment niet door ons leverbaar.

Zoek eventueel een andere titel, isbn of auteur/artiest op in de zoekbalk hierboven.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 12 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 12 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,60.

F.C. De Kampioenen is nog steeds met straatlengtes voorsprong de populairste Vlaamse sitcom. De komische misverstanden in de kantine en daarbuiten zorgen voor hilarische momenten.

Xavier komt er achter dat DDT een advertentie heeft geplaatst om aan een vrouw te geraken. Xavier, niet om een grap verlegen, belt DDT op en maakt een afspraak.

Ook Boma heeft het razend druk. Naast het organiseren van een voetbaltornooi en het rokkenjagen, wil hij absoluut de lamentabele prestaties van de ploeg verbeteren door nieuwe spelers aan te trekken. De Kampioenen zijn het hier niet mee eens en maken een plan om de voorzitter te boycotten. Als klap op de vuurpijl komt de belastingscontroleur langs. Bieke vertrekt voor een jaar naar Amerika om er te studeren, maar keert, door heimwee verteerd, eerder terug dan voorzien.

Carmen wil dat Xavier hoger op geraakt in het leger en schakelt de Kampioenen in om hem hierbij te helpen. Doortje heeft groot nieuws: ze is zwanger en weet niet goed hoe ze dit aan Pico moet vertellen. Ze gaat om raad bij Pascale. Oscar vangt een deel van het gesprek op en trekt verkeerde conclusies; met alle gevolgen vandien...

Kortom, Boma en zijn kampioenenploeg staan garant voor uren lachen, want KAMPIOEN ZIJN IS PLEZANT!!!
PX5412012148284

Productspecificaties

Acteur
(37)
An Swartenbroekx,   Ann Tuts,   Danni Heylen,   Johny Voners,   Loes van den Heuvel,   Marijn De Valck  
Genre
(10)
Movie Fiction Tv Serie Komedie  
Label
(14)
LIME LIGHTS  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
12/06/2008
Taal
(39)
Nederlands  
Beeldformaat
(43)
4:3  
Speelduur
(42)
435
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 2.0 ST  
Taal ondertitels
(40)
Nederlands voor doven en slecht horenden  
Dvdgebied
(44)
2  
Leeftijd
(55)
Alle leeftijden
Nieuw product