That 70's show - Seizoen 5, (DVD)

€ 10,00
€ 8,35 € 1,65 korting
Inclusief btw
TV SERIES, DVDNL
Aantal
Bestel voor 15.30u en ontvang dit artikel op de volgende werkdag.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 8 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 8 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,40.

That ’70s Show is de populaire retro show die gaat over het leven van een groep tieners in de Amerikaanse plaats Point Place. De show schets een weergave van de jaren ’70 met zijn typische modetrends en politieke en sociale gebeurtenissen.

In That '70s Show worden sociale thema’s aangesneden als feminisme, de nieuwe houding ten opzichte van seksualiteit, de economische moeilijkheden in tijden van recessie, wantrouwen tegen de Amerikaanse regering, de snelle ontwikkeling van televisie en het gebruik van drugs.

Het leven van de tiener Eric Forman, zijn vier vrienden en zijn vriendin Donna Pinciotti staan centraal. In die groep worden de verschillende onderlinge relaties belicht, met als belangrijkste die tussen Eric en Donna.

Flits terug naar de swingende jaren zeventig, waar de liefde de ronde doet in het laatste schooljaar van de bende. Jackie zoent stiekem met Hyde, al heeft ze nog steeds een oogje op Kelso. Maar Eric en Donna hebben al snel een groter geheim nadat Eric aan Donna een diamanten ring geeft. Zelfs Fez vindt eindelijk liefde bij de DMV. Maar het is de carri??rebeurs die iedereen aan het denken zet over het leven na de middelbare school. Kelso speelt met het idee om politieagent te worden, terwijl Donna en Eric van plan zijn om te gaan samenwonen. Maar het is Fez zijn toekomst die het meest onzeker is als hij erachter komt dat hij het land wordt uitgezet.
PX8716777929476
1 Item

Productspecificaties

Acteur
(37)
Ashton Kutcher,   Danny Masterson,   Debra Jo Rupp,   Kurtwood Smith,   Laura Prepon,   Mila Kunis,   Topher Grace,   Wilmer Valderrama  
Regisseur
(38)
David Trainer  
Genre
(10)
Movie Fiction Tv Serie Komedie  
Label
(14)
AFILM  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
04/11/2014
Taal
(39)
Engels  
Speelduur
(42)
525
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Beeldformaat
(43)
4:3  
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 2.0 ST  
Dvdgebied
(44)
2  
Leeftijd
(55)
Alle leeftijden
Extras
(57)
'Seizoen 5 in 5 minuten' featurette
Nieuw product