Office - Seizoen 8, (DVD)

€ 18,39
Inclusief btw
TV SERIES, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 10 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 18 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 18 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,90.

In het hilarische achtste seizoen van de bekroonde reeks The Office (Primetime Emmy), staat er in Scranton van alles te gebeuren. Andy, de kersverse manager van Dunder Mifflin, ontdekt al snel dat hij de functie wellicht wat onderschat heeft. Hij wil niet alleen het respect van zijn werknemers verdienen, hij moet ook voortdurend in de clinch gaan met Robert California (James Spader, Boston Legal), de enigmatische nieuwe CEO die van het kantoor zijn persoonlijke speeltuin wil maken. Ook Dwight doet een gooi naar de macht: hij voert als teamleider een delegatie aan die in Florida onder – de wellicht licht gestoorde - Nellie Bertram (Catherine Tate, Dr. Who) gaat werken. De relatie tussen Jim en Pam wordt op de proef gesteld wanneer Pam met moederschapsverlof vertrekt en haar plaatsvervangster haar zinnen op Jim zet. Intussen koestert Erin nog steeds geheime gevoelens voor Andy, diept Angela haar relatie uit met haar knappe (Staats)senator en gaat Darryl op zoek naar liefde in het magazijn.

Bekijk zonder één enkele onderbreking de 24 afleveringen in deze vierdelige boxset van de Amerikaanse versie van The Office, ontwikkeld door Primetime Emmy Award-winnaar Greg Daniels (Parks and Recreation, The Simpsons). Geniet daarnaast ook van uitzonderlijke extra’s, waaronder uitgebreide episodes, deleted scenes, webisodes en nog veel meer!
PX5050582933475

Productspecificaties

Acteur
(37)
Angela Kinsey,   Brian Baumgartner,   Jenna Fischer,   John Krasinski,   Leslie David Baker,   Phyllis Smith,   Rainn Wilson  
Genre
(10)
Movie Fiction Tv Serie Komedie  
Label
(14)
UNIVERSAL PICTURES  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
20/03/2013
Taal
(39)
Engels  
Beeldformaat
(43)
1,78:1 WS (16:9 COD)  
Speelduur
(42)
600
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 2.0 ST  
Taal ondertitels
(40)
Frans,   Nederlands  
Dvdgebied
(44)
2  
Leeftijd
(55)
Alle leeftijden
Extras
(57)
Webisodes
Nieuw product