Simpsons - Seizoen 11, (DVD)

€ 18,74
Inclusief btw
SIMPSONS, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 18 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 18 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,90.

Gegroet, Simpsons fan!

Welkom bij het elfde seizoen van The Simpsons. In dit seizoen vind je een aantal van de beste, of op zijn minst de meest verontrustende, afleveringen van The Simpsons ooit: Bart en Homer belanden in een leprakolonie, Apu en Manjula krijgen een achtling, Moe krijgt een facelift, Homer irriteert Mel Gibson, Maude Flanders gaat dood, Bart krijgt een waas voor zijn ogen en ploegt met behulp van een tank Springfield om, als Lisa groot is, wordt ze president en Homer wordt ontvoerd door kwaadaardige paardrijdende trollen. Ik wil geen namen noemen, maar in dit seizoen hebben we ook weer misbruik gemaakt van diverse vocale talenten o.a. Lucy Lawless, Gary Coleman, Kid Rock, Dick Clark, Edward Asner, Charlie Rose, Jan Hooks, Penn & Teller en Britney Spears en zo zou ik nog wel door kunnen gaan. Dus dat doe ik ook maar: Tim Robbins, Shawn Colvin, John Goodman, Parker Posey, Don Cheadle, Butch Patrick, Jay North, Ron Howard, Henry Winkler, The B-52's en Willie Nelson. Dat krijg je dus allemaal, plus het gebruikelijke, bij elkaar geschraapte bonusmateriaal: verwijderde scÃ?nes, animatie-shows, een hommage aan Krusty the Clown en voor iedere aflevering het gebruikelijke audiocommentaar vol onbegrijpelijke, te snel gesproken onzin. Kortom, het is een mooi pakketje geworden.
Namens iedereen hier bij The Simpsons Creative Unit: bedankt voor het gevoel van overdadige vreugde dat we krijgen door jouw voortdurende enthousiasme. Dat inspireert ons als we proberen je steeds opnieuw te vermaken en te verrassen. Oh ja, en het geld is natuurlijk ook mooi meegenomen.

Met een vriendelijke groet van je cartoon-vriend, Matt Groening
PX8712626038030

Productspecificaties

Genre
(10)
Movie Fiction Tv Serie Komedie  
Label
(14)
FOX  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
29/10/2008
Taal
(39)
Engels  
Taal ondertitels
(40)
Engels,   Frans,   Grieks,   Nederlands,   Portugees  
Beeldformaat
(43)
4:3  
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 5.1  
Speelduur
(42)
540
Dvdgebied
(44)
2  
Stemacteur
(54)
Dan Castellaneta
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <6
Extras
(57)
4 featurettes
Nieuw product