Simpsons - Seizoen 5, (DVD)

€ 18,74
Inclusief btw
(DVD), SIMPSONS, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 4 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 18 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 18 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,90.

Deze – Fifth Season Jumbo Special Edition Boxset van The Simpsons op Digital Versatile Disc (oftewel “DVD”) – is misschien wel de beste tot nu toe. We hebben hem volgepropt met alle mogelijke tijdverspillende extra’s die fans zo graag willen, zoals interactieve en meervoudige invalshoeken op onze onbewerkte animaties en storyboards, volledige maar nooit vertoonde en om goede redenen voor altijd verwijderde sc�nes; verklarende commentaren van de regisseurs waarin zij allerlei sneaky details uit de doeken doen; en een aantal werkelijk schaamteloze TV-spots. Ook zetten wij met trots onze Simpsontraditie voort, door elke aflevering te voorzien van overvloedig gesproken commentaar, inclusief korte momenten waar wij ook daadwerkelijk ingaan op wat er precies op het scherm gebeurt.
Season 5 (1993-94) bevat veel van onze pittigste dan wel of zeer veel opschudding veroorzakende sc�nes. Je krijgt te zien hoe Grampa en Mr. Burns de moeder van Marge het hof maken, Homer die chips eet in de ruimte, Lisa die de Lisa Lionheart pop uitvindt, Bart die een olifant krijgt, Marge die op de vlucht slaat en Maggie die begint met haar levenslange vete met De Baby Met Eén Wenkbrauw.

Je zult ook Sideshow Bob te zien krijgen die uitlegt dat zijn “Die, Bart, Die” tatoeage (die in het Engels zoveel wil zeggen als “Sterf, Bart, Sterf”), eigenlijk Duits is voor “De, Bart, De.” En de Ramones die op het verjaardagsfeestje van Mr. Burns spelen.
En een excursie naar een kartonfabriek. En Homer die vrolijk aan een varkensstaart trekt, totdat het varken hem kwaadaardig bijt. En de historische eerste verschijning van Cletus, de Slack-Jawed Yokel.

En natuurlijk hebben we het hele seizoen doorspekt met een gezonde hoeveelheid Bumblebee Man, Apu, Milhouse, Dr. Hibbert, Mrs. Krabappel, Principal Skinner, Kent Brockman, Rod en Todd Flanders, Itchy & Scratchy, Comic Book Guy, Moe, en Ralph Wiggum.

Tot onze gasten mogen wij rekenen James Brown, George Harrison, Albert Brooks, David Crosby, Kathleen Turner, Kelsey Grammer, Werner Klemperer, Pamela Reed, Gerry Cooney, Sam Neill, Ernest Borgnine, Robert Goulet, James Taylor, James Woods, Michelle Pfeiffer, Buzz Aldrin, en de voormalig Simpsons schrijver/producer Conan O’Brien.

Dus ga maar lekker achteroverzitten en geniet van dit schitterende seizoen vol klassieke Simpsons shows. Namens de hardwerkende schrijvers, tekenaars, musici, producers en acteurs, danken wij eenieder voor de enthousiaste brieven, tekeningen en cadeaus, en herinneren u aan ons standaard beleid: No Refunds, oftewel: eens gegeven blijft gegeven.

Uw vriend,
Matt Groening
PX8712626017547

Productspecificaties

Genre
(10)
Movie Fiction Tv Serie Komedie  
Label
(14)
FOX  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
01/04/2013
Taal
(39)
Engels  
Taal ondertitels
(40)
Engels,   Frans,   Grieks,   Nederlands  
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 5.1  
Dvdgebied
(44)
2  
Stemacteur
(54)
Dan Castellaneta
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <6
Extras
(57)
Animatie showcase
Nieuw product