Aaf - Seizoen 1, (DVD)

€ 7,01
Inclusief btw
TV SERIES, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 7 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 7 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,35.

AAF, de Nederlandse remake van de legendarische Amerikaanse comedyserie Roseanne, viel in de smaak bij een groot en trouw kijkerspubliek.

Aaf is een sterke en cynische vrouw die geen blad voor de mond neemt. Haar zus Jacky, ook al zo’n dwars type, komt regelmatig over de vloer. Aafs man Ton is daar niet echt blij mee; hij heeft het al zwaar genoeg met de nukken van zijn vrouw. De stabiele Ton is in feite ook degene die het gezin draaiende houdt. Tot dat gezin behoren verder drie kinderen. Marie, de oudste dochter, zit op het gymnasium en heeft genoeg hersens om het ooit ver te schoppen. Maar jammer genoeg is ze vooral bezig met de laatste mode en haar uiterlijk. De tweede dochter is Jozefi en, die in doen en laten het meest op haar moeder lijkt. En jongste is Bennie, die nog op de basisschool zit. AAF zal voor velen een feest van herkenning zijn, met familieperikelen, ruzies over het huishouden, gedoe met opgroeiende pubers en liefde die toch steeds weer alles overwint.
PX8711983961494

Productspecificaties

Acteur
(37)
Annet Malherbe,   Bas Keijzer,   Fred Goessens,   Mechteld Jungerius,   Nick Geest,   Raymonde de Kuyper  
Regisseur
(38)
Hans Somers  
Genre
(10)
Movie Fiction Tv Serie Komedie  
Label
(14)
BRIDGE PICTURES  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
20/08/2013
Taal
(39)
Nederlands  
Beeldformaat
(43)
16:9  
Speelduur
(42)
300
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 2.0 ST  
Dvdgebied
(44)
2  
Leeftijd
(55)
Alle leeftijden
Nieuw product