Dokter Tinus - Seizoen 2, (DVD)

€ 7,01
Inclusief btw
TV SERIES, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 5 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 7 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 7 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,35.

Ook in dit tweede seizoen van de succesvolle serie ‘Dokter Tinus’ zal voormalig vaatchirurg uit Amsterdam, Martinus Elsenbosch, voortdurend aanvaringen hebben met de plaatselijke bevolking van het dorpje Wourkem, waar hij zich vanwege een plotseling opgelopen bloedfobie noodgedwongen heeft gevestigd als huisarts. Zo krijgt hij het aan de stok met de lokale radiopresentratrice, met de zus van politieagent Ken en ook met Ken zelf, die volledig de weg dreigt kwijt te raken. Loodgieter Bert, die kampt met een zware identiteitscrisis, begint een nieuw leven als restauranthouder. Gijs, zijn zoon, ontdekt het een en ander over zijn afkomst en is opeens verdwenen. De ogenschijnlijk onhandelbare Kim, de receptioniste van de huisartsenpraktijk, blijkt zowaar ambities te koesteren. Tante Jannie stort zich in een voor haar leeftijd gewaagd romantisch avontuur, terwijl mevrouw Hanszen, de apotheker, haar gevoelens voor Dokter Tinus moet onderdrukken, want zij kan niet wedijveren met de ontluikende liefde tussen het hoofd van de school, de beeldschone Lisa de Graaf, en Dokter Tinus. De vraag is: is Martinus wel geschikt voor een relatie – met wie dan ook?
Inclusief special: Het Recept van Dokter Tinus
PX8711983961241

Productspecificaties

Acteur
(37)
Jack Wouterse,   Jennifer Hoffman,   Juliette van Ardenne,   Kitty Courbois,   Ludwig Bindervoet,   Thom Hoffman,   Tygo Gernandt  
Genre
(10)
Movie Fiction Tv Serie Komedie  
Label
(14)
JUST ENTERTAINMENT  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
03/12/2013
Taal
(39)
Nederlands  
Beeldformaat
(43)
16:9  
Speelduur
(42)
630
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 5.1  
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Dvdgebied
(44)
2  
Leeftijd
(55)
Alle leeftijden
Nieuw product