Sleepy hollow - Seizoen 4, (DVD)

€ 16,79
Inclusief btw
Irving, Washington, DVDNL
Aantal

Dit artikel is op dit moment niet door ons leverbaar.

Zoek eventueel een andere titel, isbn of auteur/artiest op in de zoekbalk hierboven.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 16 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 16 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,80.

Nadat hij uit de dood is herrezen en 250 jaar later in de tijd is beland, besluit Ichabod Crane (Tom Mison) zijn leven en kennis van het bovennatuurlijke te wijden om de demonische krachten te verslaan die de huidige SLEEPY HOLLOW plaagt. Na de spectaculaire climax van het derde seizoen — en de dood van zijn partner en medegetuige Abbie Mills — komt de wereld van Crane volledig op zijn kop te staan. Hij wordt de stad uitgevoerd door een mysterieuze groep met de toezegging dat hij de leiding krijgt over een het kwaad bestrijdende organisatie die honderden jaren geleden is opgericht door niemand minder dan George Washington. In een volledig nieuwe stad en in samenwerking met volledig nieuwe bondgenoten begint Crane aan zijn belangrijkste missie tot nu toe: het beschermen van Washington D.C. tegen buiten wereldse bedreigingen die niet alleen inwoners van Verenigde Staten, maar ook de ziel van de democratie zelf willen vernietigen.

Geniet van deze fantastische serie met ongelooflijke plotwendingen, aangrijpende kippenvelmomenten en een unieke kijk op de Amerikaanse geschiedenis!
PX8712626090380

Productspecificaties

Acteur
(37)
John Noble,   Katia Winter,   Lyndie Greenwood,   Nicole Beharie,   Tom Mison  
Genre
(10)
Movie Fiction Tv Serie Aktie  
Label
(14)
TWENTIETH CENTURY FOX  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
06/12/2017
Taal
(39)
Engels  
Beeldformaat
(43)
1,78:1 WS (16:9 COD)  
Speelduur
(42)
540
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 5.1  
Taal ondertitels
(40)
Engels,   Frans,   Nederlands  
Dvdgebied
(44)
2  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <12
Nieuw product