House Of The Dragon - Seizoen 1

€ 70,99
Inclusief btw
(Blu-Ray)
Let wel! Dit is een blu-ray uitvoering. U hebt hiervoor een blu-ray speler nodig.
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 6 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 70 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 70 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 3,50.

House of the Dragon is een Game of Thrones prequel serie. Het gaat ongeveer 200 jaar terug in de tijd en gaat over het begin van het einde van de eens almachtige dynastie die de zeven koninkrijken van Westeros domineerde. Verwacht machtsstrijd, bloedvergieten, verraad en epische drakengevechten.
De show is gebaseerd op George R.R. Martin's Vuur en Bloed. Een echte bestseller van de auteur van Game of Thrones (16 weken in de New York Time Best Sellers lijst).
De familie Targaryens regeert over de Zeven Koninkrijken die verscheurd dreigen te worden door een burgeroorlog. Er gaat namelijk een schokgolf van ontzetting door de koninkrijken als koning Viserys zijn dochter Rhaenyra uitroept tot zijn erfgenaam. Na de geboorte van een zoon worden er plannen gesmeed om ervoor te zorgen dat ze nooit de IJzeren Troon zal bestijgen.
PX5051888260296

Productspecificaties

Acteur
(37)
Emily Carey,   Emma D'Arcy,   Eve Best,   Fabien Frankel,   Matt Smith,   Milly Alcock,   Olivia Cooke,   Paddy Considine,   Rhys Ifans,   Sonoya Mizuno,   Steve Toussaint  
Regisseur
(38)
Ryan Condal  
Genre
(10)
Movie Fiction Tv Serie Aktie  
Uitvoering
(3)
BLURAY  
Release datum
(32)
20/12/2022
Taal
(39)
Duits,   Engels,   Frans,   Spaans  
Taal ondertitels
(40)
FNS  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <16
Extras
(57)
A New Reign
Nieuw product