My Brilliant Friend - Seizoen 3

€ 23,19
Inclusief btw
Ferrante, Elena, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 23 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 23 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,15.

Lila en Elena zijn ondertussen volwassen vrouwen. Lila heeft haar rijke maar gewelddadige echtgenoot verlaten en werkt in een fabriek om als alleenstaande moeder rond te komen. Elena studeerde aan de Universiteit van Pisa en schreef een succevolle roman. Verloofd met een jonge academicus lijkt het leven Elena alle kansen te bieden. Als Lila's gezondheid achteruitgaat zoekt ze opnieuw contact met Elena.Beide vrouwen vechten tegen wat de wereld van hen verwacht: berusting in het moederschap, onwetendheid en onderwerping. Ze zoeken hun weg in de vrijheden en kansen die de jaren zeventig lijken te bieden. Hoe verschillend hun zoektochten ook zijn, Lila en Elena blijven met elkaar verbonden door een sterke, onbreekbare band.
PX5407003483376

Productspecificaties

Acteur
(37)
Alessio Gallo,   Francesco Serpico,   Gaia Girace,   Giovanni Buselli,   Luca Gallone,   Margherita Mazzucco,   Matteo Cecchi  
Regisseur
(38)
Daniele Luchetti  
Reeks
(12)
My Brilliant Friend  
Genre
(10)
Movie Fiction Tv Serie  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
30/06/2022
Taal
(39)
I  
Taal ondertitels
(40)
N  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <12
Nieuw product