Succession - Seizoen 1 - 3

€ 57,50
Inclusief btw
DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 5 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 57 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 57 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 2,85.

Succession is een Amerikaanse zwarte komedie drama televisieserie gemaakt door Jesse Armstrong. Het ging in premi?re op 3 juni 2018, op HBO. De serie concentreert zich op de familie Roy, de disfunctionele eigenaren van Waystar RoyCo, een wereldwijd media- en entertainmentconglomeraat, die vechten om de controle over het bedrijf te midden van onzekerheid over de gezondheid van de patriarch van de familie, Logan Roy (Brian Cox).

Tot de cast van de serie behoren Jeremy Strong als Kendall, Kieran Culkin als Roman en Sarah Snook als Siobhan ('Shiv'), de kinderen van Logan die in dienst zijn bij het bedrijf. Matthew Macfadyen speelt de hoofdrol als Tom Wambsgans, Shiv's echtgenoot en Waystar directeur; Nicholas Braun als Greg Hirsch, Logan's achterneef die ook in dienst is bij het bedrijf; Alan Ruck als Connor, Logan's oudste kind; en Hiam Abbass als Marcia Roy, Logan's vrouw. Peter Friedman, Natalie Gold en Rob Yang spelen ook de hoofdrollen, terwijl Dagmara Dominczyk, Arian Moayed, J. Smith-Cameron, Justine Lupe, David Rasche en Fisher Stevens in terugkerende rollen te zien waren voordat ze naar de hoofdcast werden gepromoveerd.

Succession is alom geprezen door critici voor het schrijven, acteren (met name Strong en Cox), muzikale score, productiewaarden, en de behandeling van het onderwerp. De serie heeft verschillende prijzen en nominaties ontvangen, waaronder de British Academy Television Award voor Beste Internationale Programma, de Golden Globe voor Beste Televisieserie - Drama, en de Primetime Emmy voor Outstanding Drama Series. Zowel Cox als Strong ontvingen de Golden Globe voor Beste Acteur - Televisieserie Drama, en Strong won ook de Primetime Emmy voor Beste Hoofdrolspeler in een dramaserie.
PX5051888261088

Productspecificaties

Acteur
(37)
Alan Ruck,   Brian Cox,   Jeremy Strong,   Matthew Macfadyen,   Sarah Snook  
Regisseur
(38)
Adam McKay  
Genre
(10)
Movie Fiction Tv Serie  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
25/05/2022
Taal
(39)
Engels,   Frans  
Taal ondertitels
(40)
Duits,   Engels voor doven en slechthorenden,   Frans,   Nederlands  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <12
Nieuw product