Atlantic Crossing, (DVD)

€ 23,19
Inclusief btw
Kallestein, Linda May, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 23 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 23 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,15.

Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Noorse kroonprinses Martha, die vecht om haar land te redden, biedt Atlantic Crossing een uniek en nooit eerder vertoond perspectief op de tragische gebeurtenissen van de Tweede Wereldoorlog. Met in de hoofdrollen Kyle MacLachlan (Twin Peaks) en Sofia Helin (The Bridge). Wanneer de nazi's haar land binnenvallen, ontsnapt de Noorse kroonprinses Martha ternauwernood en zoekt haar heil in de Verenigde Staten. Al snel ontwikkelt ze een hechte band met president Franklin D. Roosevelt, die uitmondt in diepe genegenheid. Martha doet haar uiterste best om hem ervan te overtuigen haar land en Europa te helpen redden van de nazi's. Maar Roosevelt wil zijn kiezers niet van zich vervreemden, die sterk gekant zijn tegen deelname aan de oorlog. Martha realiseert zich dat ze uit haar overbeschermde levensstijl moet stappen en het publiek moet be?nvloeden. Atlantic Crossing werpt licht op het leven achter de muren van het Witte Huis en op het onconventionele huwelijk van Franklin en Eleonor, waarover ontelbare geruchten de ronde deden.
PX5407003482928

Productspecificaties

Acteur
(37)
Daniel Bett,   Harris Harriet Sansom,   Kyle MacLachlan,   Lucy Russell,   Sofia Helin,   Soren Pilmark,   Tobias Santelmann  
Regisseur
(38)
Alexander Elk,   Janic Heen  
Reeks
(56)
LumiÃ?re series
Genre
(10)
Movie Fiction Drama  
Label
(14)
LUMIERE  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
24/08/2021
Taal
(39)
Engels,   Noors  
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <12
Nieuw product