Last tango in Halifax box - Seizoen 1 - 5, (DVD)

€ 54,59
Inclusief btw
DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 54 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 54 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 2,70.

Last Tango in Halifax is een van de meest hartverwarmende tv-series van het afgelopen decennium. Jeugdliefdes Alan (Derek Jacobi) en Celia (Anne Reid), beide nu weduwe en in de zeventig, blazen hun liefde nieuw leven in wanneer ze elkaar via internet ontmoeten. Maar het is allemaal niet eenvoudig. Hun families komen uit verschillende lagen van de bevolking en kunnen zeker niet altijd goed met elkaar overweg. Alans vurige dochter Gillian (Nicola Walker) is in een voortdurende strijd om haar boerderij te redden, terwijl Celia's dochter Caroline (Sarah Lancashire) een schoolhoofd is die moeite heeft om de juiste balans tussen werk en priv? te vinden; en geen van beide heeft geluk in de liefde. In de loop van de vijf series volgen we de ups en downs van deze ongelooflijk geloofwaardige personages en kunnen we niet anders dan verliefd op ze worden.
In deze box worden de seizoenen 1 t / m 5 van Last Tango in Halifax voor het eerst samengebracht. Dat betekent vele uren genieten van Brits tv-drama op zijn best.
PX8711983972285

Productspecificaties

Acteur
(37)
Anne Reid,   Derek Jacobi,   Euros Lyn,   Jill Robertson,   Sarah Lancashire  
Regisseur
(38)
Karen Lewis  
Genre
(10)
Movie Fiction Tv Serie  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
21/09/2021
Taal
(39)
Engels  
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <6
Nieuw product