Invisible heroes, (DVD)

€ 16,79
Inclusief btw
Nederlandse DVD's
Aantal
Bestel voor 15.30u en ontvang dit artikel op de volgende werkdag.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 16 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 16 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,80.

Invisible heroes is het nooit eerder vertelde, waargebeurde verhaal van een kleine groep Finse diplomaten die in 1973 in Chili alles riskeerde om duizenden Chilenen te redden van de Pinochet-dictatuur. Een spannend en meeslepend verhaal over onzichtbare moedige helden, bekroond met de Prix Europa voor Beste Fictieserie 2019.

1973, Santiago, Chili. Op 11 september pleegt generaal Augusto Pinochet een staatsgreep tegen verkozen president Salvador Allende, het begin van het militair regime. Tanks in de straten van Santiago, mensen worden in het midden van de nacht uit hun bed gehaald, tegenstanders worden koudweg dood geschoten of gevangen genomen. Tapani Brotherus, een Fins diplomaat in de Chileense hoofdstad, is ge?nspireerd door de Zweedse ambassadeur (Mikael Persbrandt) en gaat in tegen het offici?le Finse beleid om neutraal te blijven. Wanneer politieke vluchtelingen over de muren van zijn domein klimmen op zoek naar bescherming, besluit hij te strijden voor zijn idealen. Brotherus is bereid zijn leven te riskeren om dat van duizenden anderen te redden.
PX5407003482416
1 Item

Productspecificaties

Acteur
(37)
Ilkka Villi,   Mikael Persbrandt,   Pelle Heikkilä,   Sophia Heikkilä  
Regisseur
(38)
Alicia Scherson,   Mika Kurvinen  
Genre
(10)
Movie Fiction Tv Serie  
Label
(14)
LUMIERE  
Uitvoering
(3)
Nederlandse DVD's  
Release datum
(32)
20/11/2020
Taal
(39)
Zweeds  
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Leeftijd
(55)
Invisible heroes
Nieuw product