Designated survivor - Seizoen 3, (DVD)

€ 23,55
Inclusief btw
Guggenheim, David, Nederlandse DVD's
Aantal
Nog niet verschenen

Bij de aankoop van dit product ontvang je 23 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 23 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,15.

Designated Survivor draait om een Verenigde Staten kabinet lid met een lage rang (Sutherland), die opeens als president aangewezen wordt na een catastrofale aanval tijdens de State of the Union. Deze aanval dood iedereen die boven Sutherland staat in rang om eerst president te worden.
In de Verenigde Staten wordt er een Designated Survivor (ook wel designated successor) aangewezen in het kabinet die niet fysiek aanwezig is en beschermt wordt op een geheime locatie als de president en andere topleiders (onder andere de vicepresident en andere kabinetsleden) samen zijn op ??n locatie, zoals tijdens de State of the Union. Dit wordt gedaan in het geval van een catastrofe die alle offici?le opvolgers van de president en de president zelf dood. Als dat gebeurd wordt de Designated Survivor automatisch de waarnemend president van de Verenigde Staten.
PX8713045250638

Productspecificaties

Acteur
(37)
Adan Canto,   Italia Ricci,   Kiefer Sutherland,   Maggie Q  
Regisseur
(38)
Joe Lazarov  
Reeks
(56)
Designated survivor
Genre
(10)
Movie Fiction Tv Serie  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
28/10/2020
Taal
(39)
Engels  
Taal ondertitels
(40)
Engels,   Nederlands  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <12
Nieuw product