The Bletchley circle - San Francisco, (DVD)

€ 14,81
Inclusief btw
DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 14 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 14 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,70.

THE BLETCHLEY CIRCLE: SAN FRANCISCO speelt zich af tijdens de opwindende jaren ’50 en legt het leven van vier opmerkelijke vrouwen vast. Zij gaan verschillende uitdagingen aan, ze bouwen opnieuw aan hun capaciteiten en zoeken naar gerechtigheid. Jean en Millie zijn briljante codebrekers die na hun tijd in Bletchley Park tijdens de Tweede Wereldoorlog hun leven in Londen opnieuw hebben opgebouwd.
Aangetrokken door een reeks moorden die griezelige overeenkomsten vertonen met die van een oude bekende codebreker, vinden Iris en Hailey hun Amerikaanse tegenhangers in oorlogstijd. Begaafd met buitengewone intelligentie en een adembenemend genie voor ontcijferen, worstelen zij allemaal met de terugkeer naar hun alledaagse naoorlogse leven van huiselijkheid en onopvallende banen. De vrouwen gebruiken hun unieke samenstelling van talenten en ze doen er alles aan om een ??moordenaar te vinden en te stoppen.
Ondergedompeld in fascinerende uithoeken van de stad, bouwen de vier vrouwen invloedrijke relaties op en herontdekken ze hun eigen krachten en potentieel. San Francisco blijkt gevaarlijker dan ze zich hadden kunnen voorstellen, zal hun moedige team zegevieren?
PX8711983971073

Productspecificaties

Acteur
(37)
Ben Cotton,   Chanelle Peloso,   Crystal Balint,   Jennifer Spence,   Julie Graham,   Rachael Stirling  
Reeks
(56)
The Bletchley circle
Genre
(10)
Movie Fiction Tv Serie  
Label
(14)
JUST ENTERTAINMENT  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
31/12/2020
Taal
(39)
Engels  
Beeldformaat
(43)
16:9  
Speelduur
(42)
350
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 5.1  
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Dvdgebied
(44)
2  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <12
Nieuw product