Versailles - Seizoen 1-3, (DVD)

€ 63,19
Inclusief btw
DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 7 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 63 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 63 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 3,15.

- Versailles - Seizoen 1: Versailles, 1667. Getraumatiseerd door de gebeurtenissen tijdens La Fronde – een opstand van de edelen tegen de monarchie – besluit de 28-jarige Louis XIV (George Blagden) de adel zijn wil op te leggen en het paleis te verplaatsen van Parijs naar Versailles, het voormalige jachthuis van zijn vader. Door de “uitnodiging” van hun koning ziet de adel van Parijs het paleis geleidelijk aan als een vergulde gevangenis. Zelfs de trouwste hovelingen van de koning vervallen in wreedheid en manipulaties wanneer het glorieuze Versailles hen met intriges, politieke maneuvers en oorlogsverklaringen overweldigt.

- Versailles - Seizoen 2: Het is 1667 en 28-jarige koning Louis XIV heeft de macht over Frankrijk. Wanneer hij opdracht geeft om Versailles te bouwen, wat het mooiste paleis van Europa moet worden, zoeken de edelen toegang tot de luxueuze huisvesting, wat ze niet realiseren, is dat dit extravagante paleis bedoeld is om hen te bevrijden en te beheersen. Er is ook romantiek in het leven van King Louis, omdat zijn koningin, Marie Theresa, probeert zijn wandelende ogen te temmen en zijn hart terug te winnen van zijn avontuurtjes met de zus van de Engelse Koning. Liefde, macht, verraad en oorlog zijn allemaal onderdeel van het dagelijkse leven in Versailles.

- Versailles - Seizoen 3: Lodewijk heeft een einde gemaakt aan de Gifaffaire en de oorlog tegen de Spaanse Nederlanden gewonnen. Het lijkt alsof niets zijn plannen tot verdere uitbreiding van zijn koninkrijk en macht over heel Europa in de weg kan staan. Deze idealen komen echter niet zonder een prijs, het volk is de betalingen zat en ongenoegen borrelt op. Zo ook in Versailles, waar Lodewijk nieuwe uitdagingen voor zijn kiezen krijgt. Maintenon, zijn nieuwe maîtresse, laat hem sterker in zijn grootheid geloven, wat zorgt voor zeer uiteenlopende meningen in de raad. Langzaam maar zeker neemt voor de koning de tolerantie van dit ongenoegen af, voor zowel zijn volk, protestanten en zelfs van de Paus. Ook hangt er een dreiging boven Lodewijk: een mysterieuze gevangene wiens gezicht verscholen is achter een ijzeren masker.
PX5053083172329

Productspecificaties

Acteur
(37)
Alexander Vlahos,   Evan Williams,   George Blagden,   Stuart Bowman,   Tygh Runyan  
Genre
(10)
Movie Fiction Tv Serie  
Label
(14)
UNIVERSAL PICTURES  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
13/02/2019
Taal
(39)
Engels  
Beeldformaat
(43)
1,78:1 WS (16:9 COD)  
Speelduur
(42)
1620
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 5.1  
Taal ondertitels
(40)
Engels,   Nederlands  
Dvdgebied
(44)
2  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <16
Nieuw product