Kleine huis op de prairie - Seizoen 7, (DVD)

€ 13,59
Inclusief btw
Wilder, Laura Ingalls, DVDNL
Aantal

Dit artikel is op dit moment niet door ons leverbaar.

Zoek eventueel een andere titel, isbn of auteur/artiest op in de zoekbalk hierboven.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 13 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 13 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,65.

Het Kleine Huis op de Prairie debuteerde op 11 September 1974 op de Amerikaanse zender NBC. Het Kleine Huis op de Prairie is gebaseerd op de goedlopende boekenserie van Laura Ingalls Wilder, en was genomineerd voor 17 Emmy Awards en 3 Golden Globes. Het dramatische en pakkende verhaal van de jonge pioniersfamilie dat een leven probeert op te bouwen in het Amerika van 1870, sprak vele kijkers over de hele wereld aan.

Het Complete Zevende Seizoen – 1980 – 1981. Het seizoen begint met het langverwachte huwelijk van Laura en Almanzo – De Garveys verhuizen naar Sleepy Eye om een zaak op te starten – Laura verdenkt Almanzo van een affaire met haar vriendin – Almanzo en Mr. Ingalls breiden hun business uit naar Sleepy Eye – Adam krijgt zijn zicht terug, hij verhuist met Mary terug naar Walnut Grove en begint een advocatenkantoor – Mrs. Oleson zorgt voor een referendum dat voor eerlijke eigendomsrechten zorgt voor de vrouwen van Walnut Grove – Mr. Percival en Mrs. Oleson zijn het niet eens met de opvoeding van hun kleinkind – Mrs. Oleson vervangt Laura als lerares als Laura ermee stopt – Albert wordt verliefd op Sylvia en komt voor hete vuren te staan – Cassandra en James worden wezen nadat hun ouders omkomen bij een ongeluk, Charles overweegt om hen op te nemen in zijn gezin - Deze en alle andere opwindende avonturen uit het zevende seizoen worden in deze Collector’s Edition gepresenteerd in de ongecensureerde originele vorm!
PX5050582965643

Productspecificaties

Acteur
(37)
Karen Grassle,   Linsay Greenbush,   Melissa Gilbert,   Melissa Sue Anderson,   Michael Landon,   Richard Bull,   Scottie MacGregor,   Sidney Greenbush  
Regisseur
(38)
Michael Landon  
Genre
(10)
Movie Fiction Tv Serie  
Label
(14)
UNIVERSAL PICTURES  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
14/01/2015
Taal
(39)
Engels  
Speelduur
(42)
1020
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Beeldformaat
(43)
4:3  
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 2.0 ST  
Dvdgebied
(44)
2  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <6
Nieuw product