Midsomer murders - Seizoen 15 deel 1, (DVD)

€ 38,39
Inclusief btw
TV SERIES, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 38 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 38 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,90.

In het vijftiende seizoen van deze populaire Britse detectiveserie staan John Barnaby en Ben Jones opnieuw paraat om de misdaad in het vreedzame Britse graafschap Midsomer te bestrijden. Het is de taak van Barnaby en Jones om de waarheid achter de meest uiteenlopende moorden te achterhalen en de daders te arresteren. Samen lossen ze de meest bizarre moordzaken op. Een heerlijke Britse kwaliteitsserie, zowel duister en sinister als humoristisch. Gebaseerd op de romans van Caroline Graham.

Afl 1: The Dark Rider: Wanneer de oude heer DeQuetteville een ruiter zonder hoofd ziet maakt hij een dodelijke val. Volgens een oude familielegende wacht de dood je op wanneer de geest van de onthoofde ruiter Geoffrey DeQuetteville naar je wijst. Barnaby en Jones gaan op zoek naar de mysterieuze ruiter.
Afl 2: Murder of Innocence : Achttien jaar geleden werd de destijds veertienjarige Grady Felton veroordeeld voor moord op Daniel Denning, de zoon van een rijke landeigenaar. Grady is nu teruggekeerd naar zijn geboortedorp om zijn ouderlijk huis te verkopen. Of komt hij wraak nemen voor zijn veroordeling?
Afl 3: Death and The Divas: De moord op een journalist doet denken aan een griezelfilm uit de jaren ?60, waarin Stella Harris, inwoonster van Midsomer, de hoofdrol speelde. Is het toeval net deze film het Midsomer Langley filmfestival inluidt?

Cast en crew vertellen over het inblikken van de 'Death and The Divas' aflevering. Commentaar wordt gegeven door: Producer Jo Wright, Director Nick Laughland, acteurs Neil Dudgeon, Jason Hughes en John Carson en nog een aantal andere leden.
PX5412012161788

Productspecificaties

Acteur
(37)
Eleanor Bron,   Fiona Dolman,   James Callis,   Jason Hughes,   Neil Dudgeon,   Tamzin Malleson  
Genre
(10)
Movie Fiction Tv Serie  
Label
(14)
LIME LIGHTS  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
18/04/2013
Taal
(39)
Engels  
Beeldformaat
(43)
16:9  
Speelduur
(42)
315
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 2.0 ST  
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Dvdgebied
(44)
2  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <12
Nieuw product