Goede tijden, slechte tijden - Seizoen 8, (DVD)

€ 33,53
Inclusief btw
TV SERIES, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 5 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 33 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 33 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,65.

Het achtste seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden onthult allereerst hoe het verder is gegaan met Suzanne en Daniel. In de cliffhanger van seizoen 7 zag het er immers naar uit dat Suzanne door de depressieve Daniel letterlijk werd meegesleept in diens zelfmoordpoging. Ook dit seizoen zit weer vol romantiek, drama, spanning en verrassende verwikkelingen. Zo heeft Ludo genoeg van het gevaar dat Bowien betekent voor zijn kersverse huwelijk. Hij besluit haar uit de weg te laten ruimen. Linda wordt tot haar ontzetting in Thailand door de douane gearresteerd als blijkt dat ze zonder het te weten drugs bij zich heeft. Verder zien we hoe Julian het Roemeense meisje Alexandra wil redden uit de klauwen van haar misdadige baas door met haar te gaan trouwen; een plan waar Jessica uiteraard niet blij mee is. Het mag duidelijk zijn: dat wordt weer smullen!
PX8711983959927

Productspecificaties

Acteur
(37)
Bartho Braat,   Caroline de Bruijn,   Ferri Somogyi,   Georgina Verbaan,   Jette van der Meij,   Katja Schuurman,   Sabine Koning,   Wilbert Gieske  
Genre
(10)
Movie Fiction Tv Serie  
Label
(14)
BRIDGE PICTURES  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
23/04/2013
Taal
(39)
Nederlands  
Speelduur
(42)
4740
Beeldformaat
(43)
4:3  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <12
Nieuw product