NONKEL JEF S1

€ 12,95
Inclusief btw
TV SERIES, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 8 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 12 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 12 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,60.

De gierige en eigenwijze boer Jef Melkenbeek woont in het Ginderbos, een dorpje in Kempen. Nonkel Jef heeft de boerderij geerfd van zijn vader en grootvader. Het lijkt wel of de tijd is blijven stil staan op de boerderij�. Jef in ongemanierd, vloekt en tiert erop los en leeft het liefst op iemand anders zijn kap. Hij zorgt dan ook voor de meest gekke toestanden. Zijn vloektirades zijn alom bekend: “Ierse, doarse” en amai mijn sokkedijzen”. En als Nonkel Jef het moeilijk heeft, haalt hij zijn handpop, Modest, boven�.
Jef is destijds enkel met zijn vrouw Leona getrouwd omdat zijn vader zei dat een boerderij zonder boerin is als een melk zonder koe. Wanneer zijn vrouw plots overlijdt, kan zijn geluk niet op�Op de begrafenis duikt zijn nichtje Odette op, die het stadsleven beu is en zich wil nuttig maken op de boerderij. Maar al snel starten de roddels want Magda beweert dat Odette uit is op de erfenis van Jef.
PX5413952179697

Productspecificaties

Acteur
(37)
Axel Daeseleire,   Frans Van de Velde,   Ivo Pauwels,   Linda De Ridder,   Luc Verhoeven,   Nicole Laurent,   Paul-Emile Van Royen  
Genre
(10)
Movie Fiction Tv Serie  
Label
(14)
VLAAMSE KLASSIEKERS  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
01/07/2014
Taal
(39)
Nederlands  
Beeldformaat
(43)
16:9  
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 2.0 ST  
Speelduur
(42)
210
Dvdgebied
(44)
2  
Leeftijd
(55)
Alle leeftijden
Nieuw product