MARIA WERN

€ 9,35
Inclusief btw
TV SERIES, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 9 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 9 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,45.

Maria Wern is een Zweedse misdaadserie over de gelijknamige politie-inspecteur die na de dood van haar man met haar kinderen naar het pittoreske Zweedse eiland Gotland verhuist om daar opnieuw te beginnen. Het lukt Maria haar vrouwelijke perspectief en benadering van het leven te behouden in een door mannen gedomineerde omgeving. Ondanks dat ze telkens in aanraking komt met woede, dood en verderf blijft ze onverzettelijk in een strijd die vaak niet te winnen lijkt???

Maria Wern seizoen 4 bevat de volgende 2 nieuwe afleveringen:

- SLEEPWALKER - SLAAPWANDELAAR:
Terwijl ze ingrijpt bij een straatgevecht raakt Maria Wern gewond. Iets verderop wordt een vrouw vermoord. Maria gelooft dat de moordenaar haar gezien moet hebben. Vooralsnog ziet ze geen verband tussen de twee gebeurtenissen. Maar wat Maria niet begrijpt, is het motief van de moordenaar. Wanneer een tweede en een derde moord worden gepleegd, doet Maria een schokkende ontdekking. Hierdoor beseft ze dat de moordenaar dichterbij is dan ze denkt???

- NOT UNTIL THE GIVER IS DEAD - NIET VOORDAT DE GEVER DOOD IS:
Terwijl het stadje Visby zich opmaakt voor het jaarlijks middeleeuws festival worden bewoners opgeschrikt door een brand. Een bejaarde vrouw komt daarbij om het leven. De politie ontdekt al snel dat de brand is aangestoken. En dat is slechts het begin van een reeks gruwelijke moorden waarvan het spoor leidt naar een klein dorpje. Daar ontdekt Maria Wern geheime documenten die de moorden in verband brengen met de Zweedse kerk. Maria lijkt een duister complot op het spoor???
PX8716777949030

Productspecificaties

Acteur
(37)
Allan Svensson,   Erik Johansson,   Eva Röse,   Peter Perski,   Tanja Lorentzon,   Ulf Friberg  
Regisseur
(38)
Erik Leijonborg  
Genre
(10)
Movie Fiction Tv Serie  
Label
(14)
BENELUX FILM DISTRIBUTORS  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
17/12/2013
Taal
(39)
Zweeds  
Speelduur
(42)
192
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Beeldformaat
(43)
1,78:1 WS (16:9 COD)  
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 5.1  
Dvdgebied
(44)
2  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <12
Nieuw product