Scandal - Seizoen 1

€ 16,79
Inclusief btw
TV SERIES, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 16 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 16 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,80.

Van de maker van Grey's Anatomy en Private Practice komt nu een verhaal vol verhoudingen, onbeteugelde macht en schokkende politieke intriges, dat je niet meer los zal laten. Kijk hoe het er achter gesloten deuren aan toe gaat bij de elite van Washington D.C., en het plot zich ontvouwt in Scandal: Het Complete Eerste Seizoen.
Wanneer er problemen de kop opsteken - levensverwoestende problemen die de krantenkoppen halen - is het duidelijk wie je moet bellen: de legendarische Olivia Pope (Kerry Washington). Olivia, onwrikbaar in haar overtuiging om altijd haar gevoel te volgen, voert een team van crisismanagement-experts aan dat excelleert in het laten verdwijnen van zelfs de meest smerige, obscene schandalen. Maar als deze zogenaamde "gladiatoren in pak" steken laten vallen, kunnen de deskundige schadebeperkers de schade in hun eigen leven nog wel onder controle houden?
Geniet nogmaals van iedere aflevering van deze spannende politieke thriller, met bovendien exclusief nooit-eerdervertoond bonusmateriaal.
PX8717418414276

Productspecificaties

Acteur
(37)
Columbus Short,   Darby Stanchfield,   Guillermo Díaz,   Jeff Perry,   Katie Lowes,   Kerry Washington  
Genre
(10)
Movie Fiction Drama  
Label
(14)
WALT DISNEY HOME VIDEO  
Uitvoering
(3)
DVD  
Release datum
(32)
27/11/2013
Taal
(39)
Engels  
Beeldformaat
(43)
16:9  
Speelduur
(42)
300
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 5.1  
Taal ondertitels
(40)
Duits,   Engels,   Frans,   Nederlands  
Dvdgebied
(44)
2  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <12
Extras
(57)
Gladiatoren in pakken: acteurs en gasten
Nieuw product