Gilmore Girls - Seizoen 1 - 7

€ 98,00
Inclusief btw
TV SERIES, (DVD)
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 6 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 98 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 98 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 4,90.

Alle 153 afleveringen verzameld op 42 Discs!

Welkom in het pittoreske Stars Hollow, Connecticut. Het dorp is gesticht in 1779 en heeft een inwonertal van 9973. Verder is het de thuisbasis van Lorelai, in de dertig, en haar tienerdochter Rory - de Gilmore Girls. Lauren Graham speelt de gevatte Lorelai, de manager van de historische Independence Inn en de moeder van Rory (Alexis Bledel). Ze is de beste vriendin, vertrouwelinge en mentor van haar dochter en is vastbesloten om haar te helpen niet de fouten te maken die Lorelai op die leeftijd van het juiste pad af brachten. De kleurrijke inwoners van Stars Hollow en de leden van de familie Gilmore worden door een talentvol gezelschap vertolkt. Harten breken en worden gelijmd, carri?res eindigen en beginnen, mensen vallen en staan weer op in deze serie die 'blissfully brilliant' is genoemd (Ken Parish Perkins, Fort Worth Star-Telegram).
PX5051888059555

Productspecificaties

Acteur
(37)
Alexis Bledel,   Edward Herrmann,   Keiko Agena,   Kelly Bishop,   Lauren Graham,   Liza Weil,   Melissa Mccarthy,   Scott Patterson  
Genre
(10)
Movie Fiction Tv Serie  
Label
(14)
WARNER HOME VIDEO  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
20/10/2010
Taal
(39)
Engels  
Taal ondertitels
(40)
Engels,   Nederlands  
Leeftijd
(55)
Alle leeftijden
Extras
(57)
Fabulous Extras Include: Unaired Scenes - Behind-the-Scenes Cast/Creator Spotlights and Making-of Featurettes, Episode Commentaries and Lots More!
Nieuw product