Rookie - Seizoen 3

€ 37,99
Inclusief btw
DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 37 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 37 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,85.

John Nolan is net veertig. Hij bevindt zich op een keerpunt in zijn leven: hij is net gescheiden van zijn vrouw en zijn zoon gaat naar de universiteit. John besluit vervolgens om een oude droom waar te gaan maken en politieagent te worden. Hij verhuisd naar Los Angeles en vervoegt de Los Angeles Police Department, waar hij de oudste "jonge rekruut" is.

Afleveringen;
1. Consequences: Nolan is bijna aan het eind van zijn training. Hij staat voor zijn grootste uitdaging tot nu toe. Heeft hij in het verleden de juiste keuzes gemaakt?
2. In Justice: Nolan wordt samen met Nyla Harper aangewezen om de reputatie van de politie te verbeteren in een lastige wijk. Nolan is vastberaden een positieve indruk te maken, maar Harper heeft haar twijfels
3. La Fiera: Nolans krijgt onverwachts bezoek van zijn moeder. Sergeant Grey overweegt met pensioen te gaan.
4. Sabotage: De situatie tussen West en zijn nieuwe begeleider is ge?scaleerd. Hij probeert met sergeant Grey een oplossing te vinden.
5. Lockdown: Nolan wordt gegijzeld door een man die niets meer te verliezen heeft. Het politiebureau gaat in lockdown en de agenten proberen de gijzelnemer te identificeren.
6. Revelations: Nolans beslissing om te beginnen aan een nieuwe opleiding valt hem tegen. Chen overweegt undercoverwerk te gaan doen.
7. True Crime: Het team analyseert een recente zaak waarin een voormalig kindsterretje in zijn volwassen leven een sekteleider werd.
8. Bad Blood: Nolan, Harper en Lopez houden zich bezig met de ontvoering van de zoon van een rechter die veel vijanden heeft gemaakt.
9. Amber: In een ziekenhuis is een pasgeboren baby gestolen. Er wordt een Amber Alert verstuurd en de politie gaat op zoek naar het kindje. Ondertussen werken Jackson en Chen voor het laatst als 'rookies'.
10. Man of Honor: Harper en Nolan reageren op een oproep over een bankoverval. Ze realiseren zich dat de overvaller niet alleen door geldnood gedreven wordt. Jackson en Chen gaan er voor het eerst op uit zonder begeleiders.
11. New Blood: Professor Fiona Ryan heeft mysterieuze berichten ontvangen en nu is haar autoruit ingeslagen. Nolan biedt zich aan om 's nachts haar huis te bewaken.
12. Brave Heart: Nolans zoon moet plotseling worden opgenomen in het ziekenhuis. Daar wordt Nolan geconfronteerd met zijn ex-vrouw. Lopez ontdekt dat 'La Fiera' in hetzelfde ziekenhuis ligt en vraagt zich af waarom.
13. Triple Duty: Nolan en Bradford hopen een drugsoorlog in de kiem te kunnen smoren, voordat er onschuldige slachtoffers vallen.
14. Threshold: Nolan raakt licht gewond als hij een winkeldief achtervolgt. De officier van justitie wil daarom de verdachte aanklagen, maar Nolan vindt dat niet nodig.
PX8713045251383

Productspecificaties

Acteur
(37)
Caroline Dhavernas,   Charlotte Sullivan,   Jay Ryan,   Richard Short  
Regisseur
(38)
Holly Dale  
Reeks
(12)
Rookie  
Genre
(10)
Movie Fiction Tv Serie  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
30/11/2022
Taal
(39)
Engels  
Taal ondertitels
(40)
Engels  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <12
Nieuw product