Belle perez - Best of, (DVD)

€ 10,77
Inclusief btw
BELLE PEREZ, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 7 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 10 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 10 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,50.

Belle Perez is in Nederland definitief doorgebroken met Que Viva La Vida en Dime. Haar vrolijke en aanstekelijke Latino nummers zijn te horen op veel radio –en tv stations, maar ook in winkels, kantines en andere openbare gelegenheden schalt haar muziek regelmatig uit speakers. Maar het ging niet vanzelf. In de vorige maanden zijn maar liefst vijf singles uitgebracht voordat het “kwartje” bij de consument viel.

In haar thuismarkt België is Belle een absolute ster. Al jaren wint ze Awards zoals Persoonlijkheid van het Jaar, Grootste Zomerhit etc. Op The Best Of Belle Perez staan al haar videoclips, de making of’s én de Karaoke versies van deze tracks. Daarnaast nooit eerder vertoonden (back stage) beelden van internationale promotours en een exclusief en zeer uitgebreid fotoalbum met de meest schitterende afbeeldingen van deze beeldschone Belgische Latino ster!Belle zal uitgebreid promotie doen voor deze splinternieuwe release. Naast vele optredens in de media, zal een grote rol zijn weggelegd voor het Mega Latino Concert dat ze zal geven in de Heineken Music Hall op 30 november aanstaande.

Van elke track de clip, de making of en de karaoke-versie!!Plus exclusieve foto’s en veel backstage beelden van internationale promotours
PX5425017521051

Productspecificaties

Genre
(10)
World  
Label
(14)
PRINCESS RECORD  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
17/11/2005
Taal
(39)
Engels  
Nieuw product