Droog brood - De kip met de gouden enkel, (DVD)

€ 23,19
Inclusief btw
DROOG BROOD, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 9 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 23 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 23 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,15.

De heren van Droog Brood weten niet hoe de liefde werkt, maar hebben in de loop der jaren dusdanig aan hun zelfbeeld gesleuteld dat ze inmiddels durven beweren dat als zij het niet weten, niemand het weet.

Hun eerste drie theaterprogramma's zijn in de pers nagenoeg unaniem lovend ontvangen en met prijzen, nominaties en complimenten overladen. Je zou dan ook verwachten dat Droog BroodTM landelijke een zeer grote bekenheid geniet. Dat de twee humorbezorgers op straat veel door mensen van alle leeftijden, klassen en kleuren worden tegengehouden en begroet. Toch is dit niet het geval. Men kan dan ook conluderen dat er uitzonderlijk veel mensen in ons land wonen die liefhebber en/of bewonderaar van Droog BroodTM zijn zonder dit zelf te weten. En dat is zonde. Daarom willen zij deze mensen met klem adviseren om spoedig een of meerdere exemplaren te bemachtigen van deze schitterende, vierde humor-DVD van Droog Brood. Het is een investering in uw toekomst en de onze.
PX5050582698626

Productspecificaties

Genre
(10)
Cabaret & Theatre  
Label
(14)
UNIVERSAL PICTURES  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
19/06/2013
Taal
(39)
Nederlands  
Speelduur
(42)
90
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 5.1  
Beeldformaat
(43)
4:3  
Dvdgebied
(44)
2  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <12
Nieuw product