Ladies Of Soul - Ladies Of Soul Live At The Ziggodom, (DVD)

€ 14,62
Inclusief btw
DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 14 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 14 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,70.

Unieke live registratie van het vijfjarig jubileumconcert van Ladies of Soul Live At The Ziggo Dome 2018. Op 23 en 24 maart 2018 vierden Edsilia Rombley, Berget Lewis, Glennis Grace en Candy Dulfer hun vijfjarige jubileum in een uitverkocht Ziggo Dome. Geniet mee van de show waarin de dames, samen met hun gastartiesten JT Taylor, Trijntje Oosterhuis, Leona Philippo, Kimberly, DJ Irwan, NEON en Gianna Tam deze jubileumeditie tot een energiek feest maken.
De show bestaat uit een aaneenschakeling van pop- en soulklassiekers van toen en nu, van up-tempo dansnummers tot overweldigende ballads die de Ladies vol overgave als geen ander brengen.
Met international special guest JT Taylor komt het thema Celebrations letterlijk tot leven als hij zijn gelijknamige wereldhit samen met de Ladies ten gehore brengt. Kortom een prachtige registratie van een bijzondere show. Van het prachtige Didn’t We Almost Have It All, dat alleen Glennis Grace op deze wijze kan vertolken tot het swingende All For You waarmee Edsilia Rombley niet onder doet voor de professionele dansers on stage. Candy Dulfer, NEON en DJ Irwan knallen er letterlijk in met een swingende sax medley en Berget Lewis maakt diepe indruk als zij vol overgave en power It’s A Man World zingt.
PX5051083130929

Productspecificaties

Genre
(10)
Jazz  
Label
(14)
PLAY IT AGAIN SAM  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
01/06/2018
Taal
(39)
Engels  
Nieuw product