DUO NATIONAAL IN TIROL

€ 8,46
Inclusief btw
DVD, DUO NATIONAAL, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 7 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 8 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 8 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,40.

Duo Nationaal bracht in 2010 samen met de CD-Hal Ruinen hun succesvolle debuutalbum (meer dan 5000 verkochte examplaren) “Speel je accordeon” uit. Oerhollandse muziek met de glans van weleer. In navolging hierop en op veler verzoek is nu de DVD verkrijgbaar. Samen met William ten Kate van Crossmedia zijn ze naar Tirol gegaan om daar de mooiste plekjes op te zoeken voor het maken van de videoclips. Een bijzonder project met een bijzonder mooi resultaat! Het geheel is in HD opgenomen en staat garant voor genieten op hoge kwaliteit. Op de dvd staat een selectie van liedjes van het debuutalbum, maar ook een groot aantal nieuwe liedjes die exclusief geproduceerd zijn voor deze DVD. Een Schitterend tijdsdocument die bij geen enkele liefhebber van het Nederlandse lied mag ontbreken.
Een DVD met de frisheid van nu, gecombineerd met de charme van vervlogen tijden opgenomen in het mooie Oostenrijk (Tirol)
PX8714069105805

Productspecificaties

Genre
(10)
Pop  
Label
(14)
PRENT MUSIC  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
07/06/2013
Taal
(39)
Nederlands  
Leeftijd
(55)
[Onbekend]
Nieuw product