Bert Kruismans - Geen gezeik iedereen rijk, (DVD)

€ 9,23
Inclusief btw
BERT KRUISMANS, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 4 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 9 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 9 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,45.

Bert Kruismans pakt het laatste taboe aan: geld. Want, wie zegt dat hij voor geld niet te koop is, heeft simpelweg zijn prijs nog niet gehoord. En wie eindelijk binnen is, is meestal zo bang dat hij amper nog buiten komt. Want wie praat er graag over geld! Misschien wel over dat van een ander, maar over dat van onszelf? Wie het niet heeft, wil het heel graag. Wie het wel heeft, krijgt er vaak problemen mee. Geld doet rare dingen met een mens. En een mens doet rare dingen met geld.
In ‘Geen gezeik iedereen rijk’ geeft Bert zijn eigen visie op de financiële crisis, de kleine aandeelhouder en de graaicultuur. Maar hij onderzoekt ook waar we ons geld allemaal aan uitgeven en waarom. Het levert ruim één uur 45 minuten herkenbare comedy op over de absurde uitwassen van het menselijk gedrag. Van nouveau riche, die zweren bij golfen, tot ex-klasgenoten die op een re�nie proberen te pochen met hun allernieuwste status symbool: een jonge vriendin.
PX5414939323355

Productspecificaties

Genre
(10)
Pop  
Label
(14)
PIAS COMEDY  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
30/09/2013
Taal
(39)
Nederlands  
Speelduur
(42)
107
Leeftijd
(55)
[Onbekend]
Nieuw product