Fien en Teun, (DVD)

€ 8,46
Inclusief btw
DVDNL
Aantal
Nog niet verschenen. Wordt verwacht op 29/10/2021

Bij de aankoop van dit product ontvang je 8 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 8 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,40.

In hun eerste bioscoopfilm Fien & Teun: Het Grote Dierenfeest maken Fien en Teun er een feestje van! Het lijkt een normale dag op de boerderij, maar dat is het niet. Er moet nog een hoop gebeuren, want morgen is het grote dierenfeest. Fien en Teun hangen vlaggetjes op, pakken cadeautjes in voor de dieren en bakken een appeltaart. Als Stip de Pony op de boerderij komt logeren, gaat er ineens van alles mis! Rosa, Sebastiaan, Pim en Mike & Molly vinden dat eerst niet zo leuk, maar Stip bedoelt het echt goed. Als Meneer Beer ineens nergens meer te vinden is, krijgt Stip de kans om zich te bewijzen. Maar is dit wel op tijd? Kan het grote dierenfeest nog doorgaan?
PX8719372014363

Productspecificaties

Acteur
(37)
Aron Bruisten,   Bart Mijnster,   Esther van Santen,   Eva Jonker,   Joris Gootjes,   Manuela Rutten,   Marisa van der Meer,   Maud Mulder,   Robbert van Unnik,   Stijn Mac Gillavry,   Suna de Wa  
Regisseur
(38)
Matthias Temmermans  
Genre
(10)
Movie Fiction Familie  
Label
(14)
DFW  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
29/10/2021
Taal
(39)
Nederlands  
Leeftijd
(55)
Alle leeftijden
Nieuw product