WIPLALA

€ 15,19
Inclusief btw
Schmidt, Annie M.G., DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 15 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 15 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,75.

Annie M.G. Schmidts Wiplala is een vrolijke avonturenfilm voor de hele familie over een 10 cm groot mannetje uit een land waar iedereen kan toveren, al noemen ze het daar tinkelen. Wiplala kan niet zo goed tinkelen. Daarom besluit hij het land te verlaten.

Kruipend door een hele lange gang belandt hij in de keukenkast van de familie Blom. Meneer Blom heeft weinig tijd en aandacht voor zijn twee kinderen, de verlegen Johannes en de zelfstandige Nella Della. Als Johannes per toeval Wiplala achter een pot pindakaas vindt, is hij blij iets voor zichzelf te hebben, maar het lukt hem niet lang zijn vondst voor de anderen verborgen te houden.

Nella Della vindt het kleine mannetje wel interessant en spannend, maar meneer Blom gelooft helemaal niet in tinkelende kleine mannetjes. Totdat Wiplala per ongeluk de hele familie klein tinkelt. Als hij niet in staat blijkt te zijn ze weer groot te maken, begint een spannend avontuur van hele kleine mensen in een hele grote wereld.
PX8718868087218

Productspecificaties

Acteur
(37)
Cas Jansen,   Geza Weisz,   Jack Wouterse,   Kee Ketelaar,   Peter Paul Muller,   Peter Van den Begin  
Regisseur
(38)
Tim Oliehoek  
Genre
(10)
Movie Fiction Familie  
Label
(14)
IN THE AIR  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
25/03/2015
Taal
(39)
Nederlands  
Beeldformaat
(43)
16:9  
Speelduur
(42)
100
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 5.1  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <6
Extras
(57)
Videoclip titelsong
Nieuw product