Nanny McPhee 2 - Vonken vliegen eraf, (DVD)

€ 6,39
Inclusief btw
MOVIE, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 10 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 6 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 6 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,30.

In deze film keert actrice en scriptschrijfster Emma Thompson terug in de rol van de tovernanny, zij weet te verschijnen wanneer zij het meest nodig maar het minst gewenst is.

Ditmaal verschijnt Nanny McPhee aan de deur van een gekwelde, jonge moeder, mevr. Isabel Green die probeert de familieboerderij draaiende te houden terwijl haar man oorlog voert. Nanny McPhee komt tot de ontdekking dat de oorlog ook is uitgebroken tussen de luidruchtige plattelands kinderen van mevrouw Green en hun verwende neefjes uit de stad. Plotseling gebeuren er wel hele bijzondere dingen: van een vliegende motorfiets, een biggetje dat in bomen klimt tot een plotseling tot leven komend standbeeld en baby olifantje dat op de vreemdste plekken opduikt aan toe. Met behulp van haar magische krachten weet Nanny McPhee de kinderen vijf nieuwe lessen te leren.

Dit is het tweede hoofdstuk van het komische en tijdloze sprookje dat tot de verbeelding van kinderen overal ter wereld spreekt.

Bevat zowel de originele- als de Nederlands gesproken versie!
PX5050582766653

Productspecificaties

Acteur
(37)
Emma Thompson,   Ewan McGregor,   Maggie Gyllenhaal,   Maggie Smith,   Ralph Fiennes,   Rhys Ifans  
Regisseur
(38)
Susanna White  
Genre
(10)
Movie Fiction Familie  
Label
(14)
UNIVERSAL PICTURES  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
17/06/2015
Taal
(39)
Engels  
Taal ondertitels
(40)
Engels,   Nederlands  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <6
Extras
(57)
6 featurettes
Nieuw product