Annie/Oliver, (DVD)

€ 8,46
Inclusief btw
MOVIE, DVDNL
Aantal

Dit artikel is op dit moment niet door ons leverbaar.

Zoek eventueel een andere titel, isbn of auteur/artiest op in de zoekbalk hierboven.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 8 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 8 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,40.

- Annie: ANNIE, het verhaal van het moedige, roodharige weesmeisje, komt eindelijk van Broadway naar Blu-ray! Op een dag wordt Annie (Aileen Quinn) gekozen om een week te gaan logeren bij de beroemde miljardair "Daddy" Warbucks (Albert Finney). Een week worden meerdere weken en de enige persoon die Annie's plezier vergalt, is Miss Hannigan, de tirannieke directrice van het weeshuis (tot hilarische perfectie gespeeld door Carol Burnett). Zullen Miss Hannigans pogingen om Annie te ontvoeren slagen? Zing mee met de onvergetelijke liedjes en beleef deze prachtige musical als nooit tevoren.

- OLIVER!: De jonge Oliver (Mark Lester) ontsnapt uit het troosteloze weeshuis en belandt op straat in het Londen van de 19e eeuw. Hij wordt meteen opgenomen door een bende straatschoffies, geleid door de innemende schurk Fagin (Ron Moody), zijn slechte handlanger Bill Sikes (Oliver Reed) en zijn trouwe leerling Dodger (Jack Wild). Tijdens zijn opleiding tot zakkenroller vindt Oliver een onverwachte schat: Een thuis en een familie.
PX8712609604504

Productspecificaties

Acteur
(37)
Aileen Quinn,   Albert Finney,   Carol Burnett,   Mark Lester,   Oliver Reed,   Ron Moody  
Regisseur
(38)
Carol Reed,   John Huston  
Genre
(10)
Movie Fiction Familie  
Label
(14)
SONY PICTURES HOME ENT.  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
06/11/2013
Taal
(39)
Engels  
Taal ondertitels
(40)
Duits,   Engels,   Frans,   Nederlands  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <6
Nieuw product