Harry Potter 2 - De geheime kamer, (Blu-Ray)

€ 14,57
Inclusief btw
MOVIE, Blu-Ray
Let wel! Dit is een blu-ray uitvoering. U hebt hiervoor een blu-ray speler nodig.
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 4 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 14 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 14 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,70.

Harry gaat naar het tweede jaar van Hogwarts/ Zweinstein School voor hekserij. Hij krijgt echter waarschuwingen van een huis-elf, genaamd Dobby, om niet terug te keren naar Hogwarts/Zweinstein. Hij negeert de waarschuwing en gaat terug. Er gebeuren echter vreemde dingen op school. Mensen raken verlamd en niemand weet wat het veroorzaakt! Harry hoort steeds een stem; een stem die uit de muren van de school lijkt te komen.

Harry en zijn vrienden gaan op onderzoek uit en krijgen het verhaal van de geheime kamer te horen. Deze kamer kon alleen geopend worden door Salazar Slytherin/ Zwadderich. Harry kan sisseltong praten, wat betekent dat hij met de slangen kan praten. Hij is daarom de enige die de stem uit de muur kan verstaan. Iedereen denkt dat het Harry was die de kamer geopend heeft, aangezien Zwadderich bekent stond om zijn slangentong. Ook al is Harry ingedeeld bij Griffoendor, iedereen verdenkt hem toch.
PX5051888153512

Productspecificaties

Acteur
(37)
Daniel Radcliffe,   Emma Watson (II),   John Cleese,   Richard Griffiths,   Robbie Coltrane,   Rupert Grint,   Toby Jones  
Regisseur
(38)
Chris Columbus  
Genre
(10)
Movie Fiction Familie  
Label
(14)
WARNER HOME VIDEO  
Uitvoering
(3)
BLURAY  
Release datum
(32)
14/11/2007
Taal
(39)
Engels  
Speelduur
(42)
161
Taal ondertitels
(40)
Chinees,   Deens,   Duits,   Engels,   Frans,   Italiaans,   Japans,   Koreaans,   Nederlands,   Noors|||taalondertitels  
Beeldformaat
(43)
16:9  
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 2.0 ST  
Leeftijd
(55)
Alle leeftijden
Extras
(57)
19 Additional/Extended Scenes
Nieuw product