Flummels, (DVD)

€ 17,59
Inclusief btw
DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 17 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 17 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,85.

1835, de Galapagoseilanden. Ed en z'n zus Op zijn Flummels - pluizige beestjes in de vorm van een donut. Ze zijn onhandig, allesbehalve populair en doen wanhopig hun best om erbij te horen. Een zoveelste poging om indruk te maken op hun soortgenoten, loopt volledig mis. Ze belanden in een tijdsbloem die hen naar de moderne samenleving katapulteert. Daar ontdekken ze verkeerschaos, fastfood, en het ergste van al, dat Flummels ondertussen uitgestorven zijn! Met nieuwe vrienden aan hun zijde - de Uitstervers - beginnen Op en Ed aan een wilde reis doorheen de geschiedenis. Kan het stuntelende duo de loop van de geschiedenis veranderen... en zichzelf en hun soort redden?
PX5412370803900

Productspecificaties

Acteur
(37)
Adam Levine,   André Dongelmans,   Birgit Schuurman,   Bo Beljaars,   Catherine O'Hara,   Ella Leyers,   Jan Schepens,   Jim Jeffries,   Joost Bouhof,   Ken Jeong,   Rachel Bloom,   Sean Dh  
Regisseur
(38)
David Silverman  
Genre
(10)
Movie Fiction Animation  
Label
(14)
BELGA FILM  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
24/11/2021
Taal
(39)
Engels,   Nederlands,   Vlaams  
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <6
Nieuw product