Ollie - Op avontuur, (DVD)

€ 6,39
Inclusief btw
DVDNL
Aantal
Bestel voor 15.30u en ontvang dit artikel op de volgende werkdag.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 6 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 6 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,30.

Ergens in een zeer drukke stad bestaat een vredig plekje: een klein park, ingesloten en vergeten in het midden van de stad. Daar kan je Ollie en zijn vriendjes vinden. Een uiltje, een kleine ooievaar, een jonge kikker en vijf kleine vogeltjes leven er samen en beleven er allerlei avonturen. Als je hen wil ontmoeten, ben je heel welkom...als je het kunt vinden tenminste.
Ollie is een animatieserie voor kinderen van 2 tot 5, van het Gentse productiehuis Lunanime voor Ketnet. Elke aflevering duurt 4 minuten. In een rustig parkje te midden van een drukke, lawaaierige stad beleven Ollie en zijn vriendjes hun avonturen. De serie wil de fantasie van kinderen prikkelen, met visueel betoverende elementen. Het zijn verhaaltjes over bang zijn, dingen ontdekken, schoonheid, alleen zijn, de waarde van vriendschap... Ollie is een serie die de dromer in ons allen aanspreekt.
PX5407003482485
1 Item

Productspecificaties

Regisseur
(38)
Anton Setola  
Reeks
(56)
Ollie
Genre
(10)
Movie Fiction Animation  
Label
(14)
LUMIERE KIDS  
Uitvoering
(3)
Nederlandse DVD's  
Release datum
(32)
20/11/2020
Taal
(39)
Nederlands  
Leeftijd
(55)
Ollie - Op avontuur
Nieuw product