Lion King 3-Hakuna Matata, (DVD)

€ 16,79
Inclusief btw
DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 16 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 16 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,80.

Hilariteit ten top in deze compleet nieuwe film met in de hoofdrol Timon en zijn winderige vriendje Pumbaa - de grootste onbezongen helden van de savanne!

In dit compleet nieuwe koimische avontuur onthullen Timon en Pumbaa waar ze vandaan kwamen, wanneer ze elkaar ontmoetten en hoe ze Simba hielpen om het konkrijk te redden.
Hun verhaal bevat een aantal terugblikken op een paar grote gebeurtenissen uit The Lion King die er een beetje anders uitzien vanuit het perspectief van Timon en Pumbaa. Zoals toen koning Mufasa baby Simba aan het dierenrijk voorstelde. Laten we het erop houden dat er iets achter dat dramatische moment zat, toen alle dieren een buiging maakten voor de nieuwe koning!

Met al je favoriete helden, twee nieuwe komische figuren (de moeder van Timon en oom Max), heerlijke muziek en nog veel meer, is het tijd om klaar te gaan zitten voor koningsgrote pret met Timon en Pumbaa!
PX8711875969416

Productspecificaties

Acteur
(37)
Ernie Sabella,   Jerry Stiller,   Jim Cummings,   Julie Kavner,   Matthew Broderick,   Moira Kelly (I),   Nathan Lane,   Robert Guillaume,   Shaun Flemming,   Whoopi Goldberg  
Genre
(10)
Movie Fiction Animation  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
07/07/2004
Taal
(39)
Engels,   Nederlands  
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Leeftijd
(55)
Alle leeftijden
Nieuw product