Baas in eigen bos (open season), (DVD)

€ 7,64
Inclusief btw
ANIMATION, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 7 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 7 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,35.

De originele Engelse versie is met de stemmen van o.a. Martin Lawrence, Ashton Kutcher, Debra Messing en Gary Sinise! Het rimpelloze leventje van Boog (Martin Lawrence), een tamme grizzlybeer, wordt ondersteboven gehaald als hij kennismaakt met Elliot (Ashton Kutcher), een broodmager hert met één hoorn. In het rustige stadje Timberline leidt Boog een idyllisch bestaan. Overdag is hij de ster van een natuurshow en ‘s avonds vindt hij geborgenheid in de garage van parkwachter Beth (Debra Messing) die hem grootgebracht heeft. Als de paranoïde jager Shaw (Gary Sinise) de stad binnenrijdt met Elliot op z’n motorkap gebonden, aarzelt Boog om tussenbeide te komen. Maar tegen beter weten in bevrijdt hij Elliot.
Die wil daarna Boog op zijn beurt “bevrijden” uit de garage. De situatie loopt uit de hand en het tweetal wordt ergens diep in het woud gedumpt, net voor het begin van het jachtseizoen! Uiteindelijk zullen ze met de hulp van de andere woudbewoners de jagers voorgoed verjagen zodat de rust kan terugkeren in het woud.
PX8712609043242

Productspecificaties

Regisseur
(38)
Jill Culton,   Roger Allers  
Genre
(10)
Movie Fiction Animation  
Label
(14)
SONY PICTURES HOME ENT.  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
14/02/2008
Taal
(39)
Engels  
Beeldformaat
(43)
1,85:1 WS (16:9 COD)  
Speelduur
(42)
82
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 5.1  
Taal ondertitels
(40)
Engels,   Hindi,   Nederlands  
Dvdgebied
(44)
2  
Stemacteur
(54)
Ashton Kutcher
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <6
Extras
(57)
Achter de bomen - Het maken van Baas in Eigen Bos
Nieuw product