Smurfen - Dierenvrienden, (DVD)

€ 10,00
Inclusief btw
SMURFEN, DVDNL
Aantal

Dit artikel is op dit moment niet door ons leverbaar.

Zoek eventueel een andere titel, isbn of auteur/artiest op in de zoekbalk hierboven.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 10 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 10 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,50.

- Piepiep: Dit is het droevige verhaal over Smurfin en haar kleine muisje. Een trieste gebeurtenis brengt Smurfin aan het wenen. De andere Smurfen proberen alles om haar te troosten.

- Puppy: De Smurfen krijgen van Homnibus een hond en noemen hem Puppy. Puppy houdt onmiddellijk van zijn nieuwe thuis. Maar dan wordt hij gevangen door Balthazar, die denkt dat het magische geheim van de Smurfen in zijn halsband verstopt zit. De Smurfen kunnen Puppy bevrijden en Babysmurf ontdekt dat er muziek in Puppy’s halsband zit.

- Brilsmurf, vriend van alle dieren: Brilsmurf zet zijn safarihoed weer eens op en trekt het bos in om de dieren te helpen. Hij geeft meestal wijze raad aan de dieren, maar wanneer hij een wilde kat zou kunnen redden die door Gargamel wordt achtervolgd, wordt hij bang. Natuursmurf geeft hem de moed om de kat te bevrijden uit de handen van Gargamel.

- Wie zorgt er voor Puppy: De Smurfen hebben het te druk met Knutsels nieuwe speeltje en ze vergeten om Puppy eten te geven. Gargamel lokt Puppy in de val met een kooi vol eten en wil hem enkel vrijlaten in ruil voor het magische geheim van de Smurfen. De Smurfjes proberen Gargamel af te leiden om zo Puppy te bevrijden en ze beloven Puppy nooit nog te verwaarlozen.

- Een mini probleempje: Klungel heeft een nieuwe vriend, een sprekende vogel. Hij spreekt heel vlot en herhaalt alles wat hij hoort, ook slechte dingen. Dit veroorzaakt heel wat narigheid onder de Smurfen.

- Een valse vogel: De Smurfen weten niet goed wat gedaan met het ei van een gier. Hoe kunnen ze dit laten uitkomen ? Maar net dan heeft Gargamel zich in een vogel omgetoverd om de Smurfen aan te vallen. Dit komt mooi van pas ???
PX5412012167438

Productspecificaties

Genre
(10)
Movie Fiction Animation  
Label
(14)
LIME LIGHTS  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
18/07/2013
Taal
(39)
Nederlands  
Speelduur
(42)
70
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 2.0 ST  
Beeldformaat
(43)
4:3  
Dvdgebied
(44)
2  
Leeftijd
(55)
Alle leeftijden
Nieuw product