Smurfen - Smurfentoneel, (DVD)

€ 10,00
Inclusief btw
SMURFEN, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 8 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 10 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 10 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,50.

- De Avonturen Van Robin Smurf: De smurfige theaterproductie “Robin Smurf” komt tot leven wanneer de legendarisch held door een echte acteur wordt gespeeld.

- De 3 Smurfketiers: Een nieuwe smurfige super theaterproductie, losjes gebaseerd op de karakters van Alexander Dumas, met enkele verwijzingen naar Romeo & Juliette. Een prachtstuk!

- De Wereld Is Een Smurftoneel: Dichtersmurfs nieuwe stuk is zijn beste werk ooit. Smurfin, de meest geliefde Smurf, zal de vrouwelijke hoofdrol spelen. Alle Smurfen willen dolgraag haar tegenspeler zijn, zelfs Bange Smurf stelt zich kandidaat. Brilsmurf, regisseur van het stuk, ziet het helemaal anders �

- De Gargamel Pop: Het is talentenshow in het smurfendorp. Grote Smurf voert enkele magische trucjes op , terwijl Sassette haar kikker kunstjes laat doen. Klungelsmurf probeert te jongleren en Lolsmurf wil met een Gargamel pop de Smurfen doen schrikken � Maar dan daagt de echte Gargamel op �
PX5412012167414

Productspecificaties

Genre
(10)
Movie Fiction Animation  
Label
(14)
LIME LIGHTS  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
18/07/2013
Taal
(39)
Nederlands  
Speelduur
(42)
70
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 2.0 ST  
Beeldformaat
(43)
4:3  
Dvdgebied
(44)
2  
Leeftijd
(55)
Alle leeftijden
Nieuw product